株式会社アミノアップ化学 Amino Up Chemical

最新学会・論文情報Research Presentations

2011/11/18

「栄養補助食品・機能性食品国際学会(ISNFF)2011」


【日時】 2011年11月14日(月)~17日(木)
【場所】 札幌(ロイトン札幌)
 
平成23年11月14日より、札幌市内にて「ISNFF(The International Society for Nutraceuticals and Functional Foods) 2011 Conference and Exhibition」が開催されました。本会においてOligonol(オリゴノール)やAHCCに関する研究発表、ランチョンセミナーが行われました。
 
【演題1】 Promotion of healthcare by clinical trial system for foods and establishment of international food network
【演者1】 Jun Nishihira (Hokkaido Information University, Japan)
 
【演題2】 Mushroom nutraceuticals for chronic inflammation and intestinal health
【演者2】 Robert M. Hackman (University of California, USA), et al.
 
【演題3】 Effect of Oligonol, a highly bioavailable lychee-derived polyphenolic antioxidant, on increased vasodilatory effect in cardiovascular tissues
【演者3】 Manashi Bagchi (NutriToday LLC.), et al.
 
【演題4】 AHCC supplementation as a potential countermeasure for space environmental effects on immune system and implications in aging and as functional food.
【演者4】 Anil D. Kulkarni (The University of Texas, USA)
 
【演題5】 Combinational effects of AHCC and lactobacillus in immunecompromised or anticancer drug-treated mice
【演者5】 Takahiro Maeda (Amino Up Chemical, Co., Ltd., Japan)
 
【演題6】 Renaissance of cultural and ethnic nutrition in Global Health Era: Role of Immunonutrients
【演者6】 Anil D. Kulkarni (The University of Texas, USA)
 
 
ISNFF ホームページ
http://isnff.org/